zaterdag 24 november 2012

Welkom mr. Puus V

Het is moeilijk om jezelf in bedwang te houden.. De hele dag check je je e-mail en hoop je op antwoord. Je hoopt natuurlijk dat hij je huilend belt en vertelt dat hij al die tijd niet beseft heeft hoeveel pijn jou heeft aangedaan. En dat jullie dan saampjes snikkend en snotterend aan de telefoon hangen en door de krokodillentraantjes heen vertellen hoeveel jullie van elkaar houden... net zoals het ook in films gebeurt.. Hij beseft wat hij bijna kwijt zou zijn, betuigt spijt en jij ontvangt hem met open armen.. Laat ik die droom meteen uit de wereld helpen: geen enkele man is zo... althans, niet de Marokkaanse man. De Marokkaanse man is gevoelloos en zal nooit (meestal doen ze dat wanneer het te laat is, maar ik zal hier in een volgend stukje uitvoerig uitleg over geven) zijn gevoelens over jou blootgeven. Marokkaanse mannen zijn net als Bing van Goede Tijden Slechte Tijden, maar dan 10x erger... Ùitzonderingen daargelaten offcourse.

Je hebt inmiddels de instellingen van je telefoon verandert. Nu ontvang je je e-mails op je telefoon. Je bent 24/7 aangemeld op hotmail. Voor het slapen zet je je telefoon op luid zodat je kunt horen wanneer je een e-mailbericht krijgt. Er gaan dagen voorbij, maar je hebt nog steeds geen reactie gekregen. Je vraagt jezelf af of je niet iets verkeerds hebt geschreven, iets wat hem misschien heeft gekwetst of...? Het mailtje heb je 100x gelezen en je kunt maar moeilijk bedenken wat de oorzaak zou kunnen zijn dat hij je nog steeds niet terug heeft gemaild.

Onbeantwoorde liefde... Ik weet er alles van... maar zelfs ik kan mijn eigen adviezen soms niet opvolgen.. Look at me and Youssef. Voor je het weet ben je verdronken in zijn ogen en prachtige verhalen over de toekomst. Weken vliegen voorbij en je beseft dat jullie op deze dag misschien wel 1 jaar 'verkering' hadden kunnen hebben. Je hebt hem na het mailtje nog een aantal keren gesproken. Soms ging het wel oke, maar vaak liepen gesprekken dood en liet hij weer een aantal dagen niks van zich horen. Na een tijdje kom je gelukkig tot het besef dat hij niet the one is voor jou. Je snapt niet waarom je voor hem gevallen bent. Het is geen man naar wie je om zou kijken als je op straat zou lopen. Je hebt hem helemaal uitgekotst! Goed zo, dit betekent dat je over je ex-vriendje heen bent. Je zweert mannen af (of nou ja, niet voor altijd... tijdelijk), bied je excuses aan je vriendin die je destijds maar een jaloerse kreng vond.... Zie je, het leven gaat gewoon door.. je leeft nog! Je hart klopt gewoon door, HOERA, JE LEEFT! Ik vind dit eigenlijk wel een taart waard. In het begin vertelde je meerdere malen aan je vriendje dat je je een leven zonder hem maar moeilijk kon voorstellen. Rule number one: houd dat soort bullshit voor je en als je toch de neiging hebt om het te zeggen, dan zeg je dat maar hardop in je kamer waar niemand bij is.

Het leven lacht je weer toe. Je bent weer helemaal op gewicht en draagt weer frisse ondergoed. Jouw vriendinnetjes hebben je de afgelopen tijd flink verwend. Je bent weer gelukkig, misschien zelfs gelukkiger. Eigenlijk ben je ook wel blij dat je dit allemaal hebt meegemaakt. Soms moet je gewoon kei hard gekwetst worden. Wanneer je je droomman hebt ontmoet weet je in ieder geval dat je je niet zo clingy moet opstellen.

Wanneer je afstand neemt van mannen komen ze altijd terug. Mannen willen achterna gezeten worden en als dat niet gebeurt worden ze onzeker. Onzekere Marokkaanse mannen zijn net katten, puusjes, pussy's.. En puussies komen altijd terugkrabbelen. Meestal is dit wanneer je het totaal niet verwacht. Je bent lekker verder met je leven, alles gaat goed.. En ja hoor, wie is daar? Mr. puus. De vraag is natuurlijk of jij open doet...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten