maandag 5 november 2012

Sad songs III

Sad songs

Jouw tactiek heeft gewerkt, maar je beseft ook goed dat je hier niet in moet overdrijven. Te lang niet van jezelf horen kan er ook voor zorgen dat de afstand groter wordt. Dus je besluit weer volop toenadering te zoeken. Je vriendinnen vragen of jullie al een datum hebben voor het handvragen. Het knaagt aan je.... er zijn nu een aantal voorbij en hij heeft het woord trouwen niet eens laten vallen. Tegen je vriendinnen zeg je dat het rustiger aan wilt doen en bovendien heb je het hartstikke druk met je eigen dingetjes. Nadat je lieve vriendinnen je goede advies hebben gegeven besluit je vriendjelief op te bellen. Je vraagt hem wanneer hij je hand komt vragen. Het gesprek loopt uit op een ruzie. Ja, hallo, wat denk hij?? Dat je jarenlang een relatie neemt. Nee, dat doen andere chicks, maar niet jij. Hij moet niet denken dat je eentje van de straat bent. Hij vindt dat hij niet klaar is voor een huwelijk, want, euhm, ja... geen geld, geen woning, blabla.. weer maakt hij je een heleboel bullshit wijs. Je hebt het gevoel dat je nu moet trouwen. Moet ja, want je moet je vriendinnen voor zijn. Je wilt de eerste zijn die de nieuwe jurken van Ziana Chaima mag dragen. En nu, heeft hij je dromen verwoest.

En weer loopt het contact stroef. Hij laat dagen niets van zich horen. Jij besluit jezelf te verhongeren. Je eet de dagen die hierop volgen bijna niets en luistert naar zielige liedjes. 'Oh baby, we could be soooo happy.' Je denkt alleen maar aan alles wat mis is gegaan en hoe het zo ver heeft kunnen komen. Je weet niet zo goed wat je moet doen.... Je voelt je verloren, gedumpt, verwoest, depressief, ga zoooo maar door.

Toch maar tijd om alles op te biechten aan je vriendinnen.. Wie weet weten zij hoe je je liefje terug kunt winnen.... want een leven zonder hem kun je je maar moeilijk voorstellen..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten